by TouristOnline
Danische hotels    Danish hotels

Du er her: / Hotel.dk  /  Hoteller København

Hotel København – book hoteller i København her

Hotel 1 - 61 af i alt 61 hoteller:
Tilpas søgning
Hotelnavn:
Region:
By/Område:
Ankomst:
Afrejse:
Voksne:
(pr. værelse)
Børn:
(under 12 år)
Stjerner:
Type:

Udvidet søgning

Via denne service kan du se den geografiske placering af de hoteller der matcher dine søgekriterier. Du kan bestille dit hotel direkte fra kortet ved at klikke på ikonet for det ønskede hotel. For at bestille hotel via kortet skal du blot klikke på linket "Hoteller på kort og book direkte."
Hoteller på kort:
Se hoteller
København 
på kort og book direkte.
Sortér efter:
Usorteret Stjerner Hotelnavn Bynavn

Colbjørnsensgade 13 , 1652  København V

Hotel

Copenhagen Star Hotel
Copenhagen Star Hotel ligger i hjertet af København, kun 100 meter fra Hovedbanegården. Hotellet har en afslappet atmosfære og alle værelser er indrettet med komfortable senge og bad/toilet. I den hyggelige gårdhave kan du slappe af og nyde en forfriskning.
Lufthavn, 12 km.  Centrum, 1 km.  Badestrand, 5 km. 

Vester Voldgade 25 , 1552 København V

Hotel

First Hotel Kong Frederik
First Hotel Kong Frederik er et luksushotel centralt placeret i centrum af København. Alle værelser er elegant indrettet i klassisk engelsk stil og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 7 km. 

Løngangsstræde 27 , 1468 København K

Hotel

First Hotel Twentyseven
First Hotel Twentyseven er et trendy boutique-hotel der bl.a. er kendt for sit enkle og moderne design, cocktail loungen, Honey Ryder og The Wine Room, der byder på kvalitetsvine og lette anretninger.
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 7 km. 

Vester Farimagsgade 17 , 1606 København V

Hotel

Copenhagen Mercur Hotel
Copenhagen Mercur Hotel byder på afslappet stemning og komfortable værelser. Som noget særligt har hotellet egen udendørs tennisbane, der kan benyttes af hotellets gæster mod et mindre gebyr.
Lufthavn, 12 km.  Badestrand, 5 km. 

Falkoner Allé 9 , 2000 Frederiksberg

Hotel

Radisson BLU Falconer Hotel & Conference Center
Det kombinerede hotel og konferencecenter har en høj standard og værelser og mødelokaler er indrettet med alle moderne faciliteter. Som gæst har du gratis adgang til fitnesscenter, sauna og solarium.
Lufthavn, 12 km.  Badestrand, 10 km. 

Studiestræde 61 , 1554 København V

Hotel

Ascot Apartments, Kbh
Ascot Apartments i centrum af København tilbyder hotellejligheder, der egner sig til både virksomheder og private, der har brug for korte eller længere ophold. Lejlighederne er lyse og byder på alle moderne bekvemmeligheder, så gæsterne altid vil føle sig som hjemme.
Centrum, 0 km.  Badestrand, 12 km. 

Skt. Annæ Plads 18-20 , 1250 København K

Hotel

HOTEL SKT. ANNÆ
HOTEL SKT. ANNÆ er beliggende i hjertet af København tæt ved Det Kongelige Teater, shopping gaden Strøget og de største turistattraktioner. Nyhavn, Kongens Nytorv, Amalienborg, Den Lille havfrue og Amaliehaven ligger alle indenfor få minutters gang.HOTEL SKT. ANNÆ er...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 4 km. 

Colbjørnsensgade 14 , 1652 København V

Hotel

Hotel Du Nord
Hotel Du Nord er et 3-stjernet hotel beliggende på Vesterbro i gåafstand til centrum af København og tæt på bydelens mange restauranter, barer og butikker. Hotellet er indrettet i klassisk stil og tilbyder bl.a. badekar og kabel-TV på alle værelser.
Lufthavn, 9 km.  Badestrand, 5 km. 

Langebrogade 1 C , 1411 København K

Hotel

CPHLIVING
Skibshotellet CPHLIVING har en unik placering i Københavns havn nær havnebadet og de mange spisesteder på Islands Brygge samt den maritime og hyggelige stemning på Christianshavn.
Lufthavn, 9 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 5 km. 

Vesterbrogade 11 B , 1620 København V

Hotel

Scandic Webers
Scandic Webers er beliggende i hjertet af København; kun et par minutters gang fra Tivoli, Strøget og Hovedbanegården. Hotellets 152 værelser er indrettet i et stilrent og elegant design. Hotellet byder desuden på en skøn morgenmadsrestaurant med de berømte Verner...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 5 km. 

Egilsgade 33 , 2300 København S

Hotel

Hotel Copenhagen
10 minutter fra Tivoli og ved Københavns nye promenade ligger Hotel Copenhagen. Busforbindelser og den nye metro lige ved døren gør det nemt at komme ud til oplevelserne og ind til centrum. Udover at ligge centralt, så har vi et koncept der...
 

Colbjørnsensgade 28 , 1652 København V

Hotel

Hotel Tiffany
Hotel Tiffany er et lille hyggeligt familieejet hotel beliggende på Vesterbro. Alle 29 værelser har eget bad/toilet samt kitchenette med køleskab og diverse køkkenfaciliteter. Hele hotellet er røgfrit og morgenmad serveres hver dag på værelserne.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 5 km. 

Vester Farimagsgade 33 , 1606 København V

Hotel

Richmond Hotel
Richmond Hotel er beliggende centralt i København tæt på grønne og rekreative områder samt offentlig transport. Alle værelser er lyse og venlige og indeholder eget bad/toilet samt skrivebord. Hotellet tilbyder desuden konference- og mødefaciliteter.
Lufthavn, 12 km.  Badestrand, 5 km. 

Vesterbrogade 41 , 1620 København V

Hotel

Copenhagen Crown
Det charmerende Copenhagen Crown er beliggende i fredelige omgivelser og alligevel tæt på alle behagelighederne i byens hjerte. Større turistattraktioner som Tivoli, Strøget, museer og teatre befinder sig alle, ligesom hovedbanegården, indenfør få minutters gå-afstand....
Lufthavn, 12 km.  Badestrand, 6 km. 

Helgolandsgade 3 , 1653 København K

Hotel

First Hotel Mayfair
First Hotel Mayfair byder Dem velkommen til en unik hoteloplevelse i København City. First Hotel Mayfair er et ægte Boutique Hotel, med en individuel stil og personlig attitude, som sætter nye højder og standard for hoteldesign, individuel service og unik hotel...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 10 km. 

Bredgade 37 , 1260 København K

Hotel

Phoenix Copenhagen
Kun få skridt fra Skandinaviens bedste shoppingskvarter med spændende designerbutikker, fashionable stormagasiner og lækre specialforretninger, ligger Phoenix Copenhagen - et unikum af et hotel, som gennem tiden har været det foretrukne valg for...
Lufthavn, 9 km.  Badestrand, 7 km. 

Bernstorffsgade 4 , 1577 København V

Hotel

Copenhagen Plaza
Det 4-stjernede hotel, Copenhagen Plaza er centralt placeret ved siden af Københavns Hovedbanegård. Hotellet er bl.a. kendetegnet ved en stemningsfuld atmosfære og for den hyggelige Library Bar.
Lufthavn, 5 km.  Badestrand, 5 km. 

Havnegade 37 , 1058 København K

Hotel

Copenhagen Strand
Copenhagen Strand er ideelt beliggende i det fashionable kvarter ved Nyhavn, Det Kongelige Teater og Kongens Nytorv i hjertet af København. Det eksklusive, 3-stjernede hotel med i alt 174 værelser og suiter har til huse i et af de oprindelige pakhuse ved...
Lufthavn, 10 km. 

Vesterbrogade 30, 1. sal , 1620 København V

www

Hotel Løven
Løven er et enkelt hotel, meget centralt beliggende i et af Københavns mest spændende og charmerende kvarterer, tæt ved Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.Ejendommen, som Løven har til huse i, er en ejendom med historie. I 1840'erne lå her en...
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 5 km. 

Istedgade 6-8 , 1650 København V

Hotel

City Hotel Nebo
City Hotel Nebo er et populært budget hotel placeret centralt i København lige bag Københavns Hovedbanegård. Du er tæt på byens mange seværdigheder og det pulserende liv, der kendetegner Vesterbro.
Lufthavn, 10 km. 

Mitchellsgade 14 , 1568 København V

Hotel

CABINN City
CABINN City er beliggende i hjertet af København. Hele storbyen er indenfor rækkevidde. Transportmulighederne er optimale, med busholdeplads lige udenfor hotellet og hovedbanegården kun 5 minutters gang fra CABINN City. En tur til Operaen, Det Kgl....
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 4 km. 

Vodroffsvej 55 , 1900 Frederiksberg C

Hotel

CABINN Scandinavia
CABINN Scandinavia er et budgethotel beliggende centralt på Frederiksberg i gåafstand til centrum af København og Nørrebro. Hotellet har møde- og konferencefaciliteter og alle værelser har eget bad og toilet samt fladskærms-TV.
Lufthavn, 11 km.  Badestrand, 5 km. 

Toldbodgade 24-28 , 1253 København K

Hotel

Copenhagen Admiral Hotel
Admiral Hotels fredede pakhusbygning fra 1787 med synligt tømmer og tykke mure skaber en unik ramme om et udsøgt køkken, en lounge i international stil og værelser med en atmosfære af gedigen og tidløs kvalitet. En kort ferie kan være lige det, der giver inspiration og...
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 5 km. 

Colbjørnsensgade 18-20 , 1652 København V

Hotel

Saga Hotel
Saga Hotel tilbyder et bredt udvalg af værelser centralt i København. Der er værelser med og uden bad/toilet samt store familieværelser med plads til alle. På Saga Hotel mødes du af en hyggelig, uformel og afslappet atmosfære.
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 5 km. 

Molestien 11 , 2450 København SV

Hotel

First Hotel Copenhagen
Det 4-stjernede, First Hotel Copenhagen, er kendt for professionel service og høj komfort på alle værelser. Det er et godt hotel for forretningsrejsende og gæster, der ankommer i bil. Hotellet ligger tæt på motorvej og tilbyder parkering.
Lufthavn, 9 km.  Badestrand, 8 km. 

Banegårdspladsen 4 , 1570 København V

Hotel

Hotel Astoria
Hotel Astoria er et moderne boutique hotel og alle værelser er indrettet i lyse farver med kvalitetssenge, eget badeværelse og store vinduespartier. Hotellet ligger op af Københavns Hovedbanegård med adgang til et stort udvalg af transportmuligheder.
Lufthavn, 8 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 10 km. 

Arne Jacobsens Allé 2 , 2300 København S

Hotel

CABINN Metro
CABINN Metro er et budgethotel placeret i Ørestaden tæt på transportmuligheder. Med metroen er du hurtigt inde i centrum og fra Ørestad Station er det nemt og hurtigt at komme til Københavns Lufthavn. Alle værelser tilbyder eget bad/toilet og tv.
Lufthavn, 5 km.  Centrum, 4 km. 

Sankt Peder Stræde 34 , 1451 København K

Hotel

Hotel SP34
Nyt 4+ boutique hotel i det københavnske latinerkvarter. 100 meter fra Rådhuspladsen og Strøget, men alligevel i sit helt eget nabolag, hvor hotellet passer naturligt ind. Et bohemepræget område med højt til loftet og plads til fede restauranter, vintagebutikker,...
Lufthavn, 8 km. 

Ellehammersvej 20 , 2770 Kastrup

Hotel

Hilton Copenhagen Airport
Det er et imponerende og gennemtænkt lysindfald der møder én når man kommer til Hilton Copenhagen Airport. Straks får man fornemmelsen af at være på et skandinavisk designet hotel. Hotellet ligger lige ved siden af Københavns...
Lufthavn, 0 km.  Badestrand, 1 km. 

Amagerbrogade 4 , 2300 København S

Bed and breakfast

Rent a Room Copenhagen
Rent a Room Copenhagen ligger i begyndelsen af butiksstrøget Amagerbrogade. Det har værelser med gratis trådløs internetadgang og fælles badeværelser. Metrostationerne Amagerbro og Christianshavn ligger 5 minutters gang derfra.Samtlige værelser på Rent a Room...
Lufthavn, 7 km.  Badestrand, 2 km. 

Niels Ebbesens Vej 20 , 1911 Frederiksberg C

Hotel

Hotel Euroglobe
HOTEL EUROGLOBE er et budget hotel, der ligger i et roligt og fredeligt beboelseskvarter på Frederiksberg, nær ved Skt. Jørgens Sø, og på kort gå afstand til hovedbanegården, Tivoli og rådhuspladsen. Der er gode...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 7 km. 

Vester Søgade 6 , 1601 København V

Hotel

Scandic Copenhagen
Scandic Copenhagen er et topmoderne hotel, beliggende i hjertet af Danmarks charmerende og historiske hovedstad, nabo til byens søer nær Tycho Brahe Planetarium, Tivoli, Nyhavn og Strøget. Mange seværdigheder er inden for gåafstand, og der er offentlig transport til...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 10 km. 

Nyhavn 71 , 1051 København K

Hotel

71 Nyhavn Hotel
Ombygget pakhus fra 1800-tallet med sublim beliggenhed i Nyhavn ved havneindløbet.71 Nyhavn Hotel har 150 hyggelige og velindrettede værelser og suiter, der alle er udstyret med brus eller bad, toilet, Aircondition, Strygejern og strygebræt, hårtørrer, minibar,...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 5 km. 

Amerika Plads 7 , 2100 København Ø

Hotel

Adina Apartment Hotels Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen ligger i et af Københavns nyere udviklingsområder, Nordhavn. Lejlighederne er alle stilligt indrettede og ligger i skønne omgivelser ud til havnen og du er hurtigt inde i centrum af København. I bygningen er der indendørs swimmingpool.
Lufthavn, 9 km.  Centrum, 2 km.  Badestrand, 5 km. 

Tietgensgade 65 , 1704 København V

Hotel

DGI-byens Hotel
DGI-byens Hotel er indrettet i enkel stil og værelserne er allergivenlige. Hotellet er handikapvenligt og beliggende nær de mange transportmuligheder, du finder ved Københavns Hovedbanegård. I tilknytning til hotellet finder du bl.a. det populære vandkulturhus.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 6 km. 

Kastruplundgade 15 , 2770 Kastrup

Hotel

Quality Airport Hotel Dan
Quality Airport Hotel Dan er et 3-stjernet hotel beliggende i Kastrup, kun 900 m fra Københavns Lufthavn og i nærheden af dejlig badestrand samt naturskønne områder.Hotellet ligger blot 7 km fra Københavns centrum med de mange turistattraktioner. Danmarks nye akvarium...
Lufthavn, 0 km.  Badestrand, 0 km. 

Vejlands Allé 200 , 2300 København S

Vandrerhjem

Danhostel Copenhagen Amager
Danhostel Copenhagen Amager er en perfekt base for jeres ophold i København. Der er masser af ny-istandsatte familieværelser, som ovenikøbet er yderst handicapvenlige. Vi ligger i et dejligt, grønt naturområde og er dog kun 4 km fra...
 

Rådhuspladsen 57 , 1550 København V

Hotel

Scandic Palace Copenhagen
Dette centrale hotel i København har en enestående placering tæt på Københavns attraktioner, butikker og underholdningstilbud. Det moderne Palace Hotel Copenhagen ligger på Rådhuspladsen i hjertet af København, kun 15 minutter fra Kastrup Lufthavn. Husk at besøge...
Lufthavn, 7 km.  Badestrand, 7 km. 

Studiestræde 61 , 1554 København V

Hotel

Ascot Hotel
Ascot Hotel er et stilfuldt og elegant hotel i Københavns centrum. Alle værelser er moderne indrettet med klassiske møbler og dansk design.
Lufthavn, 12 km.  Badestrand, 10 km. 

Borgergade 9 , 1300 København K

Hotel

Wakeup Copenhagen, Borgergade
Wakeup Copenhagen, Borgergade er et smart og stilrent hotel tegnet af arkitekt Kim Utzon. Med fokus på funktionalitet og design indeholder de indbydende værelser på 12-15 m2 aircondition, fladskærms-tv, en god arbejdsplads og gratis trådløst internet. Hotellet er...
Lufthavn, 15 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 10 km. 

Peder Skrams Gade 19 , 1054 København K

www

Hotel Maritime
Hotel Maritime er beliggende i en stille gade ved havnefronten i centrum af København tæt på seværdigheder, transport, shopping og populære restauranter. Alle værelser er lyse og enkelt indrettet og har trådløst internet.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 4 km. 

Sydhavns Plads 15 , 2450 København SV

Hotel

Scandic Sydhavnen
Scandic Sydhavnen er et moderne indrettet hotel. Hotellet tilbyder gratis parkering og er oplagt for rejsende, der medbringer egen bil. Med S-tog tager det blot 5 min. til centrum.
Lufthavn, 9 km. 

Oslo Plads 5 , 2100 København Ø

Hotel

Hotel Østerport
Hotel Østerport, som ligger ved Østerport Station giver dig på få minutter, adgang til de fleste af Københavns seværdigheder så som Tivoli, Strøget, Den lille havfrue, Det kongelige teater og Nyhavn alt sammen med bus eller tog på 3-5 min. Overfor Hotellet findes...
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 5 km. 

Colbjørnsensgade 29 , 1652 København V

Hotel

Ansgar Hotel
Ansgar Hotel ligger i kort gåafstand til transportmuligheder og populære attraktioner og er en god base for forretningsrejsende og turister. I den hyggelige gårdhave kan diverse forfriskninger nydes.
Lufthavn, 11 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 5 km. 

Englandsvej 333 , 2770 Kastrup - København

Hotel

Copenhagen GO Hotel
Copenhagen GO Hotel byder velkommen på et af vores 123 hotelværelser i lyst og venligt skandinavisk design.Alle hotelværelser har kvalitetssenge og privat badeværelse. I vores lounge kan du nyde vores morgenmadsbuffet og slappe af i hyggelige...
Lufthavn, 2 km.  Badestrand, 3 km. 

Hammerichsgade 1 , 1611 København V

Hotel

Radisson BLU Royal Hotel
Radisson BLU Royal Hotel er et femstjernet luksushotel i centrum af København. Alle værelser er indrettet og designet efter høj standard. På 20. etage finder du den anerkendte gourmetrestaurant Alberto K, hvorfra der er udsigt over hele København.
Lufthavn, 10 km.  Badestrand, 8 km. 

Vesterbrogade 23-29 , 1620 København V

Hotel

Comfort Hotel Vesterbro
Med et ophold på det trendy Comfort Hotel Vesterbro er du nær Københavns Hovedbanegård, Tivoli samt et væld af restauranter og barer. Alle værelser er lyse og der er wi-fi over hele hotellet.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 8 km. 

Herbergvejen 8 , 2700 Brønshøj

Vandrerhjem

Danhostel Copenhagen Bellahøj
DANHOSTEL Copenhagen Bellahøj ligger i grønne og rolige omgivelser i udkanten af København, blot 4 km fra Rådhuspladsen. Vandrerhjemmet byder på aktivitetsrum med spillekonsoller og parkering.
 

Kalvebod Brygge 53 , 1560 København V

Hotel

Copenhagen Island
Copenhagen Island er et topmoderne hotel med superlækkert design med suveræn udsigt over havnen.

Hotellet tilbyder parkering i begrænset omfang og til 140 kr. pr. dag.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 1 km. 

Vesterbrogade 9 , 1620 København V

Hotel

Grand Hotel
Charmerende 4-stjernet hotel i centrum af København. Tæt ved Tivoli, Strøget, Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Indbydende og anmelderrost morgenbuffet. Dkr 120,-. Alle værelser har bad, telefon og TV. Ristorante Frascati serverer klassiske italienske retter og gode...
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 7 km. 

Gyldenløvesgade 19 , 1600 København V

Hotel

First Hotel G & Suites
First Hotel G & suites er et apartmenthotel med højt kvalitetsniveau. Rummelige lejligheder perfekt til forretningsmænd der skal have møder, eller familier der skal til staden på fornøjelsestur.First Hotel G & suites ligger midt...
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 5 km. 

Dronningens Tværgade 45 , 1302 København K

Hotel

Hotel Christian IV
Hotel Christian IV er et mindre hotel i den gamle del af København tæt på grønne omgivelser i Kongens Have. Alle værelser er indrettet i moderne skandinavisk design og har gratis trådløst internet.
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 9 km. 

Drogdensvej 43 , 2791 Dragør

Hotel

Dragør Badehotel
Dragør Badehotel ligger med udsigt over Øresund lige ved den stemningsfulde fiskerhavn og de hyggelige gader i Dragørs gamle bydel. Afstand til badestrand er blot 200 m.
Lufthavn, 7 km.  Badestrand, 0 km. 

Helgolandsgade 15 , 1653 København V

www

Absalon Hotel
Absalon Hotel er et familieejet hotel, som drives af tredje generation. Vi har forenet tradition med udvikling og skabt et moderne hotel, hvor der lægges vægt på en uformel og afslappet atmosfære. Te/kaffe faciliteter på alle...
Lufthavn, 7 km.  Badestrand, 5 km. 

Arni Magnussons Gade 2 , 1577 København V

Hotel

Tivoli Hotel
Tivoli Hotel er et gennemført temahotel med en moderne og lys indretning. Flere af værelserne er indrettet efter temaer fra Tivoli og indbyder derfor til en helt særlig oplevelse.
Lufthavn, 9 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 4 km. 

Rådhuspladsen 14 , 1550 København V

Hotel

The Square
The Square Hotel- cool og trendy oase I centrum af KøbenhavnHotel The Square er et meget centralt beliggende hotel, lige ud til Københavns Rådhusplads, med alle seværdigheder inden for rækkevidde og Københavns Hovedbanegård lige om hjørnet. Hotellets minimalistiske...
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 2 km. 

Vester Farimagsgade 9 , 1606 København V

Hotel

Imperial Hotel
Imperial Hotel er et 4-stjernet hotel, centralt placeret i København tæt på attraktioner og transportmuligheder. Hele hotellet er gennemrenoveret og udstråler høj kvalitet og er indrettet i klassisk dansk design og moderne arkitektur.
Lufthavn, 12 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 7 km. 

Adelgade 7 , 1304 København

Vandrerhjem

Generator Hostel Copenhagen
Generator Hostel Copenhagen er placeret i centrum af København i et tidligere lejlighedskompleks designet af Phillipe Starck. På Generator Hostel finder du en ungdommelig atmosfære med et stort udvalg af aktiviteter i det fælles lounge og bar område.
 

Amager Boulevard 70 , 2300 København S

Hotel

Radisson BLU Scandinavia Hotel
Radisson BLU Scandinavia Hotel er et 4-stjernet hotel af høj international standard med alle tænkelige faciliteter til et komfortabelt ophold, hvad enten det er til forretning eller forkælelse. På hotellet finder du også et fitnesscenter samt casino.
Lufthavn, 8 km.  Badestrand, 3 km. 

Carsten Niebuhrs Gade 11 , 1560 København V

Hotel

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade
Wakeup Copenhagen er et moderne lavprishotel placeret i gåafstand til de fleste af Københavns seværdigheder. Hotellet byder på lækkert design og alle værelser har aircondition, fladskærms-TV og gratis WI-FI. Desuden tilbydes allergivenlige værelser.
Centrum, 0 km. 

H.C. Andersens Boulevard 50 , 1553 København V

Vandrerhjem

Danhostel Copenhagen City
Danhostel Copenhagen City er Europas største vandrerhjem og emmer af liv og international atmosfære. Vandrerhjemmet er placeret ved Langebro og er et godt valg i forhold til at udforske forskellige dele af København, såsom centrum, Islands Brygge og Christiania.
 

Hotel 1 - 61 af i alt 61 hoteller:

Vandrerhjem Feriecenter Bed and breakfast Hotel
Vent venligst...
Hotel Hotel Vandrerhjem Vandrerhjem Bed and breakfast Bed and breakfast Feriecenter Feriecenter Overnatning i nærhedenOvernatning i nærheden
Ledigt Ledigt UdsolgtUdsolgt
kundesuppor
telefon Ring
+45 7199 3024
hverdage mellem
9 og 16.
mail E-mail support@touristonline.dk
En booking på Hotel.dk
sker altid via en sikker forbindelse leveret af
TouristOnline A/S

 Hotel.dk tilbyder...

Hoteller i hele Danmark
Ingen bookinggebyrer
Anmeldelser fra tidligere gæster
Hotellernes egne lave priser
Mere end 400.000 hoteller internationalt

Guide til København

I København findes der mange skønne hoteller – de traditionelle hoteller og de mere alternative hoteller som designhotellet Hotel Fox, Tivoli Hotel og skibshotellerne Donna Wood og CPH Living.

København er en pulserende storby, der har alt og er altid et besøg værd. Hvad enten man er til spændende arkitektur, shopping, gourmet restauranter eller interessant kunst og kultur, så findes det i København. Ydermere er København præget af de mange uddannelsesinstitutioner og af en ung befolkningsgruppe. København er kendt som cykelby og at tage cyklen er også en nem og oplevelsesrig måde at se byen på. Derudover er der rigtig gode offentlige transportmuligheder i København, såsom bus, metro, s-tog og regionaltog.

København er nem at komme til med fly, tog, færge og bil. København har Skandinaviens største lufthavn som udover at servicere hele Danmark også har mange rejsende fra Sydsverige. Fra Københavns Lufthavn afgår der metro til centrum og det tager blot 15 minutter. Til Københavns Hovedbanegård er der dagligt ankomster med tog fra store dele af Europa. Det er også muligt at tage færgen fra Oslo, Bornholm og Swinoujscie eller køre med bus fra Sverige.

Oplev Tivoli, Christiania, Amalienborg Slot, Noma - en af verdens bedste restauranter, Formel B, Geranium, Strøget, Den Lille Havfrue, Operaen, Statens Museum for Kunst, Rundetårn og meget mere i København.

På Hotel.dk finder du alle typer af hoteller i København – luksushoteller, familievenlige hoteller, billige hoteller, miljøvenlige hoteller, vandrerhjem, hoteller nær Københavns Lufthavn Kastrup samt de små hyggelige og romantiske hoteller.