Ring til os +45 7199 3024
hverdage mellem 9 og 16.

Du er her: / Hotel.dk  /  Danmark  /  Nordjylland  /  Aalborg

Hoteller i Aalborg - book hotel i Aalborg

Guide til Ålborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og er placeret lige syd for Limfjorden i den nordlige del af Jylland. Limfjorden deler Aalborg fra forstaden Nørresundby.

I Ålborg finder man alt det, der kendetegner en rigtig storby. Der er rig mulighed for shopping, restaurantbesøg, biografture, natteliv og spændende kulturelle oplevelser. Aalborg er også kendetegnet ved at være universitetsby, hvilket er med til at sætte et ungt præg på byen.

Det er nemt at komme til Aalborg. Du kan flyve til Aalborg Lufthavn, der ligger blot 6 km nord for Aalborg, tage toget fra hele landet til Aalborg Station i centrum, tage bussen eller køre selv ad motorvej E45 til hjertet af byen.

Oplev Jomfru Ane Gade, Aalborg Zoo, Utzon Centret, Jumboland, Karolinelund og Nordjyllands Kunstmuseum, KUNSTEN i Aalborg.
Søg:
Aalborg (Nordjylland)

 

 
Sortér efter:
1 - 20 af i alt 20:
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.

Bemærk også, at det vil til enhver tid være den danske pris (DKK), som er gældende på betalingstidspunktet. En reservation på denne side gennemføres altid i danske kroner (DKK).

Rendsburggade 5 , 9000 Aalborg

Hotel

First Hotel Aalborg
First Hotel Aalborg ligger centralt, tæt på gågademiljøet og havnefronten, og i meget kort gåafstand til det lækre havnebad. Fra hotellets private terrasser er der udsigt over den smukke Limfjord.
Hver aften byder hotellets bar på forskellige specialøl og snacks.
Gæsteanmeldelser:
7,4
Anmeldt af: 5
Lufthavn, 7 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 30 km. 

Fjordgade 20 , 9000 Aalborg

Hotel

CABINN Aalborg
Det prisvenlige CABINN Aalborg er centralt placeret på havnefronten i Aalborgs kulturelle centrum. CABINN tilbyder, uden at gå på kompromis, overnatning med en optimal balance mellem pris og kvalitet. Nyd en storslået udsigt over Limfjorden fra hotellets morgenmadscafé.
Gæsteanmeldelser:
7,4
Anmeldt af: 10
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 0 km. 

Europa Plads 1 , 9000 Aalborg

Hotel

Scandic Aalborg City
Scandic Aalborg City er et af Aalborgs nyeste hoteller. Med sin centrale placering, tæt på butikker og restauranter, ligger hotellet i direkte tilknytning til Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Værelserne er indrettet med al moderne komfort, i lyst skandinavisk design.
Gæsteanmeldelser:
8,5
Anmeldt af: 2
Lufthavn, 8 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 1 km. 

Ny Lufthavnsvej 96 , 9400 Nørresundby

Hotel

Aalborg Airport Hotel
Bare et stenkast fra Aalborg lufthavn ligger Aalborg Airport Hotel, hvor man, som gæst, kan undgå ventetid i lufthavnen og checke ind og aflevere baggage i op til 23 timer før afrejse. Hotellets værelser har aircondition og gratis WiFi. Der tilbydes gratis parkering.
Lufthavn, 0 km.  Centrum, 6 km.  Badestrand, 15 km. 

Prinsensgade 14 , 9000 Aalborg

Hotel

BEST WESTERN Prinsen Hotel
Best Western Prinsen Hotel, indrettet i klassisk stil med al moderne komfort, er centralt beliggende og i gåafstand til Aalborg Kongrescenter, Banegården, Jomfru Ane Gade og Strøget. I hotellets bar og café kan man nyde en varm drik og låne en bog i det lille bibliotek.
Gæsteanmeldelser:
7,4
Anmeldt af: 16
Lufthavn, 5 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 30 km. 

Gammel Vraavej 66 , 9382 Tylstrup

Hotel

Vrå Slotshotel
Lidt nord for Aalborg, i en herregårdspark og omgivet af voldgrav, finder man Vrå Slot. Et slot der emmer af charme og stil. Alle værelser er forskellige og navngivet efter slottets tidligere ejere. Slottets hyggelige restaurant serverer menuer skabt af friske råvarer.
Gæsteanmeldelser:
6,8
Anmeldt af: 5
Lufthavn, 10 km.  Centrum, 8 km.  Badestrand, 20 km. 

Restrup Kærvej 10 , 9240 Nibe

Hotel

Store Restrup Herregaard
Store Restrup Herregård er beliggende i det smukke Himmerland sydvest for Aalborg. Tilbring en nat i et værelse med himmelseng, vinsmagning i stedets vinkælder og en lækker middag i restauranten, hvor kokken frembringer skønne menuer af årstidens friske råvarer.
Gæsteanmeldelser:
7,8
Anmeldt af: 9
Lufthavn, 18 km.  Centrum, 12 km.  Badestrand, 8 km. 

Skydebanevej 50 , 9000 Aalborg

Vandrerhjem

BBBB i Aalborg, Vandrerhjem - Hostel - Hyttteø
BBBB i Aalborg er af høj arkitektonisk kvalitet og et af Danmarks første designer vandrerhjem. Vandrerhjemmet er beliggende ned til fjorden med gode tilkørselsforhold fra motorvejen. Alle værelser har eget bad & toilet og egen indgang. Der tilbydes gratis parkering.
Gæsteanmeldelser:
7,2
Anmeldt af: 5
 

Vesterbro 2 , 9000 Aalborg

www

Comwell Hvide Hus Aalborg
I rolige omgivelser, i den skønne Kildepark midt i byen og tæt på byens mange tilbud, ligger Comwell Hvide Hus Aalborg. Hotellets værelser har egen balkon med udsigt over Limfjorden, Kildeparken eller Aalborg by. Nyd den gode mad og de skønne vine på Restaurant Kilden.
Gæsteanmeldelser:
7,5
Anmeldt af: 6
Lufthavn, 6 km.  Centrum, 2 km.  Badestrand, 30 km. 

Rebildvej 23 , 9520 Skørping

Vandrerhjem

Danhostel Rebild
Med en smuk beliggenhed, på toppen af Rebild Bakker, ligger Danhostel Rebild omgivet af unik natur. Alle vandrerhjemmets værelser har eget bad og toilet. Af fællesfaciliteter vil der på vandrerhjemmet være køkken, spisestue, TV-stue, opholdsstue og en lille café.
Gæsteanmeldelser:
8,8
Anmeldt af: 16
 

Kokkedalsvej 17 , 9460 Brovst

Hotel

Kokkedal Slot
Kokkedal Slot, et af Danmarks herresæder, er omkranset af voldgrav og beliggende højt på en bakke med flot udsigt over Limfjorden. Nyd en overnatning i et af de smukke værelser og middag i slottets dejlige restaurant. Gæster har også adgang til swimmingpool og sauna.
Gæsteanmeldelser:
7,4
Anmeldt af: 15
Lufthavn, 32 km.  Centrum, 6 km.  Badestrand, 3 km. 

Søparken 1 , 9440 Aabybro

Hotel

Hotel Søparken
Hotel Søparken er beliggende i det skønne Vendsyssel, som det perfekte udgangspunkt for oplevelser i området. Fra familieudflugt i Fårup Sommerland til shopping- og kulturoplevelser i Aalborg. Hotellet tilbyder værelser med al moderne komfort og indendørs swimmingpool.
Gæsteanmeldelser:
7,0
Anmeldt af: 1
Lufthavn, 7 km.  Centrum, 1 km.  Badestrand, 20 km. 

Søndergade 1 , 9320 Hjallerup

Hotel

Hotel Hjallerup Kro
På Hotel Hjallerup Kro tilbydes der kvalitet til fornuftige priser. Alle hotellets værelser er indrettet med alle moderne faciliteter, og Hotel Hjallerup Kro byder velkommen til både romantiske weekendophold, oplevelsesrige miniferier for hele familien samt golfferier.
Gæsteanmeldelser:
7,9
Anmeldt af: 7
Lufthavn, 15 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 15 km. 

Vesterbro 77 , 9000 Aalborg

Hotel

Helnan Phønix Hotel
Det historiske og internationale Phønix Hotel er Aalborgs største og ældste hotel.
Værelserne er stilfuldt indrettet og indbyder til hygge og afslapning. Alle værelser har gratis begrænset internet opkobling. Hotellets restaurant og bar er meget velbesøgt.
Gæsteanmeldelser:
8,0
Anmeldt af: 249
Lufthavn, 7 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 30 km. 

Ved Stranden 14 , 9000 Aalborg

Hotel

Radisson Blu Limfjord Hotel
Radisson Blu Limfjord Hotel er beliggende tæt på den levende Jomfru Ane Gade. Værelser ogsuiter har udsigt over byen og Limfjorden. Spis en god middag på hotellets italienske restaurantVero Gusto, nyd en cocktail på Sunshine Piano bar og slut af på hotellets casino....
Gæsteanmeldelser:
7,0
Anmeldt af: 2
Lufthavn, 6 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 35 km. 

Scheelsmindevej 35 , 9200 Aalborg SV

Hotel

BEST WESTERN Scheelsminde
Lidt udenfor Aalborg ligger Best Western Scheelsminde omgivet af park. Hotellet tilbyder overnatning og gastronomiske oplevelser af høj kvalitet. Alle hotellets værelser har gratis WiFi. Derudover tilbydes der værelser med eget køkken samt handicapvenlige værelser.
Gæsteanmeldelser:
9,5
Anmeldt af: 2
Lufthavn, 8 km.  Centrum, 3 km.  Badestrand, 38 km. 

Strandvejen 150 Tranum Klit, 9460 Brovst

Feriecenter

Tranum Klit Feriehotel
Med Vesterhavet inden for 50 meter og i fantastisk smukke omgivelser ligger Feriehotel Tranum Klit. Her kan man få en ferie fuld af oplevelser, da det børnevenlige feriecenter ligger som et godt udgangspunkt for mange af Nordjyllands seværdigheder og attraktioner.
Gæsteanmeldelser:
9,0
Anmeldt af: 1
Lufthavn, 37 km.  Badestrand, 0 km. 

Rebildvej 36 , 9520 Skørping

Hotel

Comwell Rebild Bakker
I den smukke national park Himmerland ligger Comwell Sport Rebild Bakker. Et sportshotel, hvor der tilbydes et væld af aktiviteter både udenfor i den unikke natur, men også indenfor i pool- og fitnessområdet. Hotellets komfortable værelser har egen terrasse eller altan.
Gæsteanmeldelser:
8,0
Anmeldt af: 2
Lufthavn, 35 km.  Centrum, 3 km.  Badestrand, 30 km. 

Vælderskoven 13 , 9520 Skørping

Hotel

Rold StorKro
Bo i skønne omgivelser på Rold Storkro, beliggende midt i Rold Skov, med Rebild Bakker som nærmeste nabo. Nyd et par dage på et af hotellets hyggelige værelser, der har al moderne komfort og spis middag på 'Panoramarestaurant' med køkken og betjening af høj...
Gæsteanmeldelser:
8,3
Anmeldt af: 3
Lufthavn, 35 km.  Badestrand, 30 km. 

Vesterbro 36-38 , 9000 Aalborg

Hotel

Hotel Gestus
Det hyggelige Hotel Gestus er et mindre og centralt beliggende hotel. Alle værelser har gratis WiFi. Hotellet har en lækker lounge og barområde, hvor man kan nyde et glas vin, øl eller andet. Om sommeren kan drikkevarer nydes sammen med aftensolen i hotellets gårdhave....
Gæsteanmeldelser:
8,8
Anmeldt af: 5
Lufthavn, 7 km.  Centrum, 0 km.  Badestrand, 30 km. 

1 - 20 af i alt 20: