Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I AMSTERDAM

AMS

Amsterdam

Amsterdam er hovedstad i Holland, men huser dog hverken regering eller parlament. Disse befinder sig i Haag, som er den tredjestørste by i Holland.


Amsterdam er en cykelby. Du kan leje en cykel og gøre som de lokale – bruge cyklen som transportmiddel. Det er nemt, hurtigt, miljøvenligt og sundt – og så er det en rigtig god måde at opleve byen på.


Amsterdam er kendt for sit Red Light District og de såkaldte coffee shops, hvor der frit sælges cannabis. Men byen har meget andet at byde på. Der er et væld af museer at vælge imellem, for eksempel Rijksmuseum, Rembrandt-museet, Van Gogh-museet eller Anne Franks hus.


Kanalsystemet der i dag kendetegner Amsterdam er opført som en del af byplanlægningen helt tilbage fra 1700-tallet. De inderste kanaler danner rammerne for bymidten og de yderste er bygget som byforsvar og til at styre vandet.


En gå- eller cykeltur langs de mange hyggelige kanaler er et must for at få et indtryk af byens puls.


I Amsterdam kan du spise på en af de lokale cafeer eller du kan vælge en af de internationale restauranter med alt fra fransk til italiensk til asiatisk køkken.


Udvalgte hoteller i Amsterdam