Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I BERLIN

BER

Berlin

Berlin er oplagt både til en weekendtur, en miniferie eller en længere ferie, da byen er et skatkammer af indtryk og oplevelser. I Tysklands hovedstad Berlin, er der et hav af historiske seværdigheder fra Den Kolde Krig samt mindesmærker fra 2. verdenskrig. Berlin består af mange forskelligartede bydele med hver deres særpræg og historie. Her kan du finde overnatning på hoteller i alle bydele, så er det bare at vælge den, der passer bedst til dine ønsker.


Berlin Mitte er den mest centrale bydel i Berlin, og her ligger også mange af de mest besøgte historiske seværdigheder som Brandenburger Tor og Alexanderplatz.


En del af Mitte omfatter området Tiergarten, som er Berlins grønne bydel med den store bypark af samme navn. Den vestlige del af parken grænser op mod bydelen Charlottenburg, som blandt andet er Berlins ambassadekvarter og det er også her Berlin Zoo ligger.


Charlottenburg-Wilmersdorf er et område tæt på butiksgaden Kurfürstendamm i det gamle Vestberlin, og er oplagt for rejsende, der gerne vil være tæt på shoppingmuligheder. Samtidig er man i nærheden af grønne områder i Tiergarten, og parken omkring Charlottenburg slot, hvor man også kan besøge tehuset Belvedere.


Bo med familien i Berlins hippe boheme kvarter, Prenzlauer Berg, et område i bydelen Pankow, der ligger i det tidligere Østberlin. Prenzlauer Berg er i dag et hipt boheme kvarter primært beboet af yngre børnefamilier. Her er små hyggelige cafeer, gallerier og butikker samt julemarkeder i vinterhalvåret.


Hotelovernatning i Berlin

Hoteltilbud i Berlin Mitte

Hoteltilbud i Charlottenburg

Hoteltilbud i Wilmersdorf

Hoteltilbud i Prenzlauer Berg

Tips til dit ophold i Berlin

Seværdigheder og oplevelser under hotelopholdet i Berlin

Berlin er spækket med seværdigheder. Følg Berlinmurens spor og besøg Checkpoint Charlie Museum, der levendegør den mest kendte grænseovergang, i perioden hvor byen var opdelt fra 1945-1990. Her kan man se, hvordan desperate østtyskere, med livet som indsats, forsøgte at krydse grænseovergangen på diverse opfindsomme måder.


Se den berømte byport Brandenburger Tor i Berlin Mitte, og fortsæt af den travle gade Unter den Linden, hvor du kan spadsere under linnetræerne. Centrum af Berlin er også hjemsted for det tyske parlament, Reichstag eller Rigsdagen samt Alexanderplatz, der er Berlins trafikale knudepunkt.


På Alexanderplats kan man komme op og se byen fra 200 meters højde med et 360 graders udsyn, hvis man besøger Berlin Fernsehturm, Tv-tårnet. Her kan du spise en middag i den roterende restaurant Sphere, tage en drink i baren eller bare nyde udsigten over byen fra udsigtsplatformen.


Besøg det interaktive DDR Museum, hvis du vil vide mere om Østtysklands historie. Her kan du køre gennem det gamle Østtyskland i en Trabant (simulator), se lejligheder fra DDR tiden, og i det hele taget få et historisk indblik i livet i det gamle DDR på en interessant måde.


Shopping i Berlin

Kurfurstendamm er Berlins shopping boulevard. Her ligger butikker, hoteller og restauranter langs den 3,5 kilometer lange gade. I sidegaderne finder man de mindre butikker, og det er værd at begive sig lidt væk fra hovedgaden, for at finde de mere særprægede butikker. Kurfürstendamm løber ud i Tauentzienstrasse, som også byder på en række mindre butikker. Her ligger også KaDeWe – Europas største shoppingcenter, der åbnede helt tilbage i 1907. I dag er KaDeWe et moderne varehus med en fantastisk gastronomi afdeling på toppen, der skal opleves.


Potsdamer Platz i Berlin Mitte ligger midt imellem det gamle Øst- og Vestberlin, hvor Berlinmuren tidligere delte pladsen. I dag finder man her en arkade med mere end 100 butikker. Her ligger også Sony Center, en kæmpe Flagship butik, som er en oplevelse, uanset om man ikke har alt det nyeste elektronik udstyr på sin ønskeliste eller ej.


Friedrichsstrasse er en anden populær shopping gade i Berlin, i den tidligere østtyske del. Gaden er blomstret i tiden efter murens fald, og udover mange butikker, er det også her, man finder Checkpoint Charlie Museum.


Berlin er som flere andre tyske byer, kendt for de mange, hyggelige markeder. Især omkring juletid kan man nyde et glas varm Glühwein og smage en tysk Bratwurst, mens man oplever den hyggelige markedsstemning.


På markederne kan man, udover julepynt, købe lædervarer, som handsker og tasker, i god kvalitet og til favorable priser.