Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I BUDAPEST

BUD

Budapest

Budapest er hovedstaden i Ungarn. Enhver, der har bare en dag at bruge på sightseeing rundt i hovedstaden har brug for et velplanlagt program. Det ville være en skam at gå glip af Buda-Slottet, Donau-bredden og Andrássy Avenue, alle på UNESCO's verdensarvsliste.


Området omkring slottet er spækket med museer, for eksempel Castle Museum, Museum of Military History og det ungarske National Gallery. Snyd ikke dig selv for udsigten fra det kongelige palads over Donau, som er betagende.


Udvalgte hoteller i Budapest

Tips til dit ophold i Budapest

Rigtig mange af seværdighederne kan ses når man kører langs bredden af Donau med sporvogn nr. 2. Fra den nordlige terminal på Jászai Mari tér, kører sporvognen lige forbi Parlamentet, før dens endelige møde med bredden, som åbner for en spektakulær udsigt til Matthias kirken, Fishermen's Bastion, Castle District, Chain Bridge, Elizabeth Bridge, Gellért Hill, Gellért Hotel and Baths og endelig lige før Lágymányosi Bridge det nye Nationale Teater og Palace of Arts. På hjemturen er det et must at se Corvinus Universitetsbygningen, Central Market Hall, Vigadó Concert Hall samt Gresham Palace og det ungarske Academy of Sciences begge på Roosevelt Square.


Budapest er det nye hotte sted at rejse til. Det er ofte billigt at rejse til Budapest og det behøver ikke at være dyrt at gå ud og spise. Selv de dyre restauranter er billige at frekventere, og der er mange muligheder for at få gode madoplevelser.


Køb et Budapest Card for 48 eller 72 timer, der giver fri transport (BKV) og rabatter på museer, restauranter og sightseeingture.