Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I ESBJERG

EBJ

Book hotel i Esbjerg

Guide til Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og en relativt ung by, hvis historie blot går tilbage til år 1868, hvor byen opstod samtidig med opførelsen af havnen.


Vesterhavets havneby i Sydvestjylland, Esbjerg, er en spændende og levende by med et rigt kunst og kulturliv, en hyggelig bymidte med mange muligheder for shopping og cafébesøg. Esbjerg er også præget af at være et centralt bindeled mellem fastlandet og de mange boreplatforme, som ligger i Østersøen ud for Vestjyllands kyst.


Omkring Esbjerg er der mange naturområder, såsom Vesterhavet og Vadehavet, hvor man kan opleve det særlige naturfænomen, Sort Sol, hvor millioner af fugle samles i kæmpe sværme ved solnedgang.


Til Esbjerg kan man komme med tog, bus, bil eller med færge fra Harwich i England. Motorvej E20 går direkte til Esbjerg og der kører både regionaltog og intercitytog til centrum af byen. Esbjerg Lufthavn kan man flyve til fra Aberdeen, Bergen og Stavanger. Hvis man ønsker at flyve dertil fra andre lufthavne, er det lettest at flyve til Billund Airport, hvor der er såvel indenrigs som udenrigs ruter.


Oplev Musikhuset Esbjerg, monumentet Mennesket ved havet, Fiskeri og Søfartsmuseet, Esbjerg Kunstmuseum, Nationalpark Vadehavet, Esbjerg Dyrehave og spillestedet Tobakken.


Udvalgte hoteller i Esbjerg