Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I GÖTEBORG

GOT

Göteborg

Göteborg er med sin ½ million indbyggere Sveriges næststørste by. Göteborg er en moderne by med et sundt forretningsliv og gode uddannelsesmuligheder, og byen er ofte vært for større events.


Fornyelse går dog hånd i hånd med et rigt kulturliv og byens historie. Den ældste del af byen ligger i centrum og omfatter også de eneste overlevende dele af det gamle kanalsystem i Göteborg – nemlig Gustav Adolfs torv og Stora Hamnkanalen som bestemt er et besøg værd.


Göteborg byder også på masser af historiske bygninger. Både Kronhuset og Kristina kyrka stammer helt tilbage fra 1600-tallet og Ostindiska Kompaniets hus går tilbage til 1700-tallet.


Omkring hovedgaden Kungsportsavenyn finder du Göteborgs kulturcentrum med både Göteborgs konserthus, Göteborgs museum, Konsthallen og Göteborgs Stadsteater.


Göteborg giver også rig mulighed for shopping – både små specialforretninger og de større kendte mærker finder du i Göteborg. Der er ligeledes et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer, hvor du kan hvile benene og få en drink eller et lækkert måltid.


Udvalgte hoteller i Göteborg