Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I HAMBORG

HAM

Hamborg

Hotel.dk anbefaler en miniferie i den nordtyske storby Hamborg sammen med vennerne, familien eller kæresten. Hamborg er oplagt til et forfriskende weekendophold – den ligger ikke særlig langt fra Danmark og der er ofte gode tilbud på overnatning i Hamborg.


Hamborg er den næststørste havneby i Europa og Tysklands næststørste by, når der måles på indbyggertal. Hamborg er en af de ældste byer og har igennem århundreder været en af Tysklands vigtigste handelsbyer med havnen som den centrale trafikåre. Alt sammen forhold, der har gjort Hamborg til en international metropol og en af Tysklands mest velhavende byer.


Udvalgte hoteller i Hamburg

Tips til dit hotelophold i Hamborg

Havnebyen Hamborg

Netop Hamborgs status som central havneby i Europa påvirker naturligvis stemningen og atmosfæren i Hamborg. Havneområdet Hafencity er byens pulserende centrum med et hav af oplevelser for såvel voksne som børn.


Hamborg = god mad til rimelige priser

I Hamborg spiser man rigtig godt og til rigtig gode priser. Hamborg har nemlig en række restauranter, der har opnået stor anerkendelse i form af en Michelin-stjerne. Derudover har Hamborg et livligt gå i byen liv med masser af hyggelige restauranter, cafeer og barer. Særligt i området omkring den berømte og berygtede Reeperbahn er det altid fest og farver.


Afslapning og shopping

Den kunstigt anlagte sø Binnenalster i centrum af Hamborg er et oplagt sted til afslapning og en gåtur - omkring søen er der rigtig hyggeligt med mange cafeer, barer og designerbutikker.


Hamborg og fodbold

Hamborg er også kendt for fodbold. Hamborg huser to store fodboldhold, HSV, der spiller i den bedste række og St. Pauli der, selvom de spiller i den næstbedste række, er næsten ligeså populære som HSV. I forbindelse med HSV stadion er der også et fodbold-museum, HSV-Museum, som bestemt er et besøg værd for fodboldentusiaster.


Seværdigheder i Hamborg

Af andre seværdigheder kan nævnes Zoologisk have, Tierpark Hagenbeck, kunstmuseet Hamburger Kunsthalle og Beatlesmuseum, der er dedikeret udelukkende til det britiske popband.


Hamborg og transport

Hamborg er på mange måder en overskuelig by som man nemt kan komme rundt i på gå-ben eller med et veludbygget offentligt transportnet, U-Bahn, S-Bahn og busser..