Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I KØBENHAVN

KBH

København

København byder på hoteller i alle kategorier og prisklasser, fra budget til luksus boutique hoteller. København byder også på mere alternative muligheder, som det fantasifulde Tivoli hotel eller overnatning på det flydende skibshotel CPH Living.


Fra Københavns Lufthavn er der direkte adgang til Københavns Metro, som tager dig til København Centrum på ca. 15 minutter. Vil du bo helt centralt i København, ligger mange hoteller placeret omkring Københavns Hovedbanegård og Tivoli eller omkring Kongens Nytorv og Nyhavn. Du kan også vælge at bo på Frederiksberg, der grænser op til København, og hvorfra der er kort afstand og mange transport muligheder til Kbh C.


Skal hotellet mest fungere som billig overnatning, og hvis kort afstand til lufthavnen er vigtig, er der et pænt udvalg af hoteller i Ørestaden tæt på Københavns Lufthavn. Ørestaden er et område med mange nye boliger og virksomhedsdomiciler, og er herudover kendt for shoppingcentret Fields. I Ørestaden er der indkøbsmuligheder og cafeer, og du kommer nemt til Kongens Nytorv, Nørreport eller Christianshavn i hovedstadens centrum på 10-15 minutter med Metroen.


I Ørestaden ligger den multifunktionelle Royal Arena, som huser koncerter, events og sportsbegivenheder. Royal Arena ligger tæt på bus og Metro samt 150 meter fra Crowne Plaza Hotel Towers.


Udvalgte hoteller i København

Hoteltilbud i København City

Hoteltilbud ved Tivoli

Hoteltilbud ved Københavns Lufthavn

Tips til dit hotelophold i København

Seværdigheder

København er en hyggelig storby med masser af attraktioner, seværdigheder og shopping muligheder. Samtidig er der åndehuller, som Kongens Have eller Ofelia Plads, hvor man kan slappe af mellem sightseeingen.


Den ikoniske forlystelsespark Tivoli er en oplagt attraktion, for alle typer af rejsende, og som familie kan man nemt bruge en dag med at prøve alle de sjove forlystelser. Tivoli byder også på en række gode spisesteder, flot belysning og smukke blomsterudsmykninger. Sommeren igennem kan man opleve fredagsrock koncerter og det spektakulære fyrværkerishow hver lørdag. Parken er derfor også et besøg værd, selvom man ikke er til en tur i rutsjebanerne.


Strøget er en shopping gågade i Indre By, der går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Langs Strøget og Købmagergade, som huser Runde Tårn, finder du både større varehuse som Magasin, Illum og de større kæde-butikker samt mange små special- og designbutikker.


Tag også en tur gennem Nyhavn og mærk stemningen langs havnen. Lige ved siden af Nyhavn ligger Skuespilhusets nye udendørsområde Ofelia Plads på Kvæsthusbroen. Den 12.500 kvm. store mole giver plads til afslapning, og pladsen er åben døgnet rundt, og man finder her cafeer og pavilloner samt arrangementer året rundt.


Overfor Nyhavn og Ofelia Plads ligger Opererahuset smukt placeret med udsigt over havnen. Ved siden af Operahuset ligger PapirØen, der resten af 2017 byder på livlig stemning hos Copenhagen Street Food, hvor de rå haller danner ramme om et hav af spændende madboder, og hvor man fra de udendørs siddepladser har udsigt til Havnen, Operaen og Skuespilhuset. Efter 2017 bliver PapirØen renoveret med nyt rekreativt område.


Begiver man sig videre mod Christianshavn, kan man opleve fristaden Christiania. Christiania er et område på ca. 34 hektar og er nu forbundet med PapirØen og Nyhavn via Inderhavnsbroen.


På Langelinie i København, byder Den Lille Havfrue de rejsende velkommen, fra sin sten i vandet. Bronzeskulpturen, der illustrerer figuren fra H.C. Andersens verdenskendte og elskede eventyr, tiltrækker hvert år tusindvis af gæster.


Ønsker man et stort udvalg af butikker samlet ét sted, kan man tage metroen til Frederiksberg Shopping Center eller Fields Shopping i Ørestaden.


Fisketorvet, Copenhagen Mall er et af Danmarks største indkøbscentre, tæt på Tivoli. Fisketorvet ligger centralt ved Dybbølsbro S-togs station, og lige ud til Københavns Havn og Fisketorvet Havnebad, hvor man kan tage en svømmetur på en varm dag. Udover mange butikker, byder centret på restauranter, cafeer og biografer.


Transport i København

Københavns Metro kan anvendes til nemt at komme rundt i København. Fra Kongens Nytorv Metro Station er man midt på Kongens Nytorv og kan herfra gå til Nyhavn eller tage på shoppingtur nedad Strøget. Tager man til Nørreport Station er man lige ved siden af Torvehallerne, der byder på lækre cafeer, restauranter og specialbutikker samt nabo til rekreative områder som Israels Plads og Ørstedsparken.


Det er oplagt at opleve København fra Hop on–Hop off busserne, hvor du nemt, og i dit eget tempo, kan komme rundt til alle de store attraktioner.


I 2015 fortrængte København Amsterdam fra 1. pladsen, som verdens bedste cykelby, og det er der god grund til, for København er med sit flade landskab, oplagt at opleve på cykel. Samtidig vil de fleste attraktioner være inden for kort afstand på cykel, og man kan nemt opleve Københavns forskellige kvarterer via et veludbygget net af cykelstier.


Lej en Bycykel, med indbygget elmotor og GPS, og oplev både de store seværdigheder og byens gemte åndehuller. Bycyklen findes i hele København, og er en fleksibel løsning, hvor du kan leje og aflevere cyklen på alle stationer i systemet.