Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I MADRID

MAD

Madrid

Madrid er hovedstaden og den største by i Spanien. Med sine ca. 3,5 millioner indbyggere, er det den tredje tættest befolkede by i EU efter London og Berlin.


Madrid er ikke nødvendigvis byen med flest turistmål, i modsætning til andre europæiske hovedstæder. Madrid har dog store museer som Prado Museet og Museo Reina Sofia, hvor Picassos Guernica hænger. Til gengæld, er du til afslapning og nydelse, så er Madrid stedet, med det spanske livsnyderi, solid mad og en tilbagelænet tilgang til livet, som ikke kan opleves fra toppen af en turistbus. Man må ud og ind på de steder madridlenerne kommer, for virkelig at få fat i den unikke stemning.


Madrid er ret kompakt, og det gør, at den bedste måde at komme rundt på, er på sine egne to ben. Dog skal det siges, at metroen er til stor hjælp, både nem og hurtig, når man er blevet træt i bentøjet. Det er selvfølgelig mulighed for billeje men man oplever så meget mere, når man hele tiden er midt i det hele.


Madrid er også hjemby for den uforlignelige fodboldklub Real Madrid FC, og dets fantastiske stadion Santiago Bernabéu med plads til 80.400 tilskuere. Klubben har vundet 31 nationale titler og 17 spanske Cups, og Real Madrid har rekorden på 9 Champions League-titler.


Køb et MadridCard for 24, 48 eller 72 timer, der giver fri transport, fri adgang til museer, rabatter på restauranter, shopping, sightseeing ture og billeje.


Udvalgte hoteller i Madrid