Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I MALMØ

MAL

Malmø

Stort udvalg af hoteller i Malmø

Lige på den anden side af Øresund, blot en halv times kørsel fra København, ligger den hyggelige svenske by Malmø. Hotel.dk anbefaler en romantisk weekend med kæresten på hotel i Malmø. Eller hvad med en shoppingtur med veninderne og vennerne, der efter en dags strabadser afsluttes med selvforkælelse på et af de mange lækre hoteller i Malmø. For tiden er det muligt at finde nogle rigtig gode tilbud på hotelovernatning i Malmø.


Shopping i Malmø

Trods sin størrelse byder Malmø på alt hvad en storby har at tilbyde af interessante butikker og hyggelige gourmet restauranter. Der er masser af muligheder for at få stillet sin shoppinglyst i såvel stormagasiner som i små butikker med egne unikke designs. I Malmø finder du alle de store tøjmærker og naturligvis alle de populære svenske designere og med den lave kurs på den svenske krone er det muligt at gøre nogle rigtig gode handler.


Kultur i Malmø

Udover shopping byder Malmø også på en hel masse kulturelle tilbud. Tidens hotte internationale og svenske navne er ofte at finde på plakaten på Malmøs spillesteder. Hvert år i august måned er der en helt særlig stemning, når Malmø Festivalen byder indenfor til et sandt overflødighedshorn af gratis koncerter og oplevelser for enhver smag rundt omkring i byens parker og pladser.


Forlystelser og kunst i Malmø

For børnefamilierne er forlystelsesparken, Folkets Park, absolut et besøg værd med forlystelser for børn i alle aldre. Og for de kunstinteresserede er der i december 2009 åbnet et nyt museeum med moderne kunst. Det er Moderna Museet i Stockholm, der har åbnet en afdeling i Malmø, Moderna Museet Malmô. Museet er indrettet i smukke omgivelser i et tidligere el-værk og er med sin samling af moderne kunst i særklasse lynhurtigt blevet en publikumssucces. Herudover er den spektakulære bygning Turning Torso også interessant at ligge vejen forbi.


Udvalgte hoteller i Malmø