Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I MILANO

MIL

Milano

Er din store passion mode, design og shopping så er Milano det helt rigtige valg til en miniferie eller forlænget weekend med kæresten eller vennerne.


Milano - modens mekka

Milanos altdominerende vartegn er mode, mode og mode. Indbyggerne, turisterne, forretningslivet og i det hele taget kulturen og gadebilledet i Milano emmer af mode og design. I Milano huserer de fleste af de store modehuse og berømte designere og skal shoppelysten styres kan det passende klares i en af modehusenes såkaldte flagskibsbutikker.


Arkitektur og bygningsværker i Milano

Milano byder naturligvis også på meget andet end mode. Milano er ligeledes kendt for et historisk centrum med smuk arkitektur og berømte bygningsværker som La Scala operaen og domkirken, der er et mesterværk i gotisk arkitektur.


Det italienske køkken i Milano

Italiens næststørste by er selvfølgelig også en oplagt destination, hvis du drømmer om at udforske det italienske køkken, såvel det moderne som det traditionelle. I forlængelse af en succesfuld gastronomisk oplevelse, kan du passende bevæge dig ud i Milanos stilfulde natteliv med chance for at møde en supermodel.


Fodbold og Leonardo da Vinci

I Milano finder du også Leonardo da Vincis berømte maleri Den Sidste Nadver og på AC Milans hjemmebane og stadion San Siro kan du opleve Italiens eneste fodboldmuseum.


Udvalgte hoteller i Milano