Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I REYKJAVIK

REK

Reykjavik

Reykjavik betyder den Rygende Bugt og er Islands hovedstad, hvor ca 60 % af øens befolkning bor.


Det er også i Reykjavik man finder et rigt kulturliv, restauranter, de sjove små markeder og den livlige havn, hvor hvalfanger skibene lægger til – side om side med de både som tager turisterne med ud for at vise dem levende hvaler.


Tips

Attraktioner

I Reykjavik finder du de bedste seværdigheder udendørs bl.a. en guidet tur på islandske heste i den fantastiske islandske natur eller en tur i de store udendørs svømmeanlæg. Byen huser også Icelandic Art Center hvor man kan opleve værker af Islands forskellige samtidskunstnere bl.a. ved hjælp af video. Men er man bare til afslapning og natur så kan gåturene i fjeldene være hele rejsen værd. Island byder på en natur som ikke ses andre steder i verden.


Restauranter og natteliv

Reykjavik byder på mange gode restauranter og øen er leverandør til mange lækre råvarer bl.a. lammekød og frisk fisk samt skaldyr.


Hvis man er til fantastisk gourmet til små penge, så skal man besøge restaurant Dill, som i 2010 blev udnævnt til den 4. bedste restaurant i Norden. Ikke nok med at maden er utrolig lækker og veltilberedt, så er den også prisvenlig.


På Restaurant Perlan sidder man i en UFO og restauranten drejer rundt mens man spiser, og man kan nyde udsigten ud over Reykjavik.


Shopping

Hver dag dukker der nye spændende designerbutikker op i Reykjavik og samtidig er der loppemarkeder alle mulige steder i byen. Hvis man søger Islandsk designertøj skal man besøge butikken ELM eller Sputnik hvis man er mere til dyrt vintagetøj. I butikken Kraum kan man købe smykker, kunsthåndværk, tøj og møbler fra lokale. Musikelskere bør besøge butikken 12Tónar hvor ejeren er en sand kender indenfor den islandske musikscene, og du kan nyde en kop kaffe mens du lytter til musikken.


Søg blandt de mange hoteltilbud og find netop det hotel, som passer til dit næste hotelophold.


Udvalgte hoteller i Reykjavik