Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I STOCKHOLM

STO

Madrid

Hotel.dk anbefaler en miniferie på hotel i den svenske hovedstad, Stockholm, med vennerne, familien eller kæresten. Stockholm er en fantastisk by at besøge i en forlænget weekend.


Seværdigheder i Stockholm

Netop ordet smuk er meget sigende om Stockholm. Med dens beliggenhed direkte ud til det Baltiske Hav og mange gamle bygningsværker bliver et besøg i Stockholm til en unik oplevelse. Stockholm er ikke større end at man kan nå rundt til alle byens interessante varetegn til fods, hvilket også er den bedste måde at indfange byens særlige ånd. Det er dog også anbefalelsesværdigt at tage en bådtur i den smukke og enestående skærgård, der omgiver byen.


Udover at være en meget smuk by er Stockholm også en international storby med alt hvad det indebærer. Der er rig mulighed for shopping af alle de velkendte mærkevare eller for at gå på opdagelse efter de mange nye og talentfulde designere.


Stockholms køkken og kultur

Byen byder også på mange restauranter af høj kvalitet og spændende hoteller af rigtig høj standard. Stockholm er også kendt for et varieret og pulserende kulturliv med en internationalt anerkendt musikscene og et rigt klubmiljø og så naturligvis en masse interessante museer.


Udvalgte hoteller i Stockholm