Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

HOTELLER I WARSZAWA

WAW

Warszawa

Polens hovedstad har ca 2 millioner indbyggere. Der findes næsten intet af byens ældre arkitektur, da Warszawa næsten blev jævnet med jorden under 2. verdenskrig. Efter krigen blev byens mange historiske gader, bygninger og kirker dog genopbygget under det kommunistiske styre.


Attraktioner

Warszawas midtpunkt er Paladset for Kultur og Videnskab (Pałac Kultury i Nauki). To store tværgående gader er Marszałkowska-gaden og Jerozolimskie-boulevarden. Den gamle by begynder i den nordlige ende af Krakowskie Przedmiescie-gaden.


Restauranter og natteliv

I dag skyder nye restauranter og barer op over det meste af Warszawa og udvalg er stort. Du finder alt fra lækre italienske restauranter til moderne fusionsrestauranter!


Shopping

Landets økonomiske opsving har bevirket at mange af de kendte mærkevarebutikker har søgt til Warszawa. Mange af de internationale navne findes i Warszawas indkøbscentre. Der er et stort udvalg af modetøj til rimelige priser i både indkøbscentre og de mere charmerende gadebutikker til stor glæde for både turister og forretningsrejsende.


Udvalgte hoteller i Warszawa