Du er her: / Hotel.dk / OM HOTEL.DK


Om Hotel.dk


På Hotel.dk kan du vælge mellem et stort udvalg af danske og udenlandske hoteller, vandrerhjem, bed and breakfast, feriecentre, kroer og herregårde samlet på ét sted. Så hvis du søger overnatning til forretningsrejse, ferie eller weekendophold har vi for at gøre det nemt for dig, samlet det hele på Hotel.dk.

På Hotel.dk kan du hurtigt finde og booke hoteller og andre overnatningssteder i Danmark og  udlandet. Hotel.dk gør det nemt at skabe sig et hurtigt overblik over priser og ledige hotelværelser, der passer til dine behov og ønsker. Yderligere kan du læse andre gæsters oplevelse af deres hotelophold, og bruge anmeldelserne som guide til at finde det helt rigtige hotel og overnatningssted til dit ophold.

Det er nemt at foretage en online booking – systemet tjekker med det samme om der er ledige værelser. De enkelte hoteller opdaterer løbende priser og ledighed, hvorfor du altid kan finde skarpe priser og gode tilbud.


Hotel.dk – siden 2001

Hotel.dk har siden 2001 tilbudt online booking af hoteller og har stor ekspertise og erfaring på området. På Hotel.dk foregår en booking altid via en sikker forbindelse.

Al drift af Hotel.dk varetages af TouristOnline A/S.

Partner sites: allhotelsindenmark.com, danischehotels.de, allhotelsindenmark.com, touristonline.dk, touristonline.no, danskekonferencer.dk, sommerhusedanmark.dk, danishholidayhomes.com, danischeferienhauser.de, danskerestauranter.dk.