Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

Kroer i Danmark

Bo eventyrligt på et slot i Danmark

Overnat som en konge og bo på et Slotshotel

Kongeriget Danmark er for sine mange historiske slotte, hvor man i dag kan overnatte i de overdådige omgivelser.


Danmarks slotte og herregårde

Her finder du både overnatning på eventyrlige slotte og herregårde. Book et ophold, der vil danne grundlag for eventyrlige ferieminder.

Find kroer i Danmark

Hotel.dk Google Maps iFrame
Hotel Vandrerhjem Bed and breakfast Feriecenter Overnatning i nærheden
Ledigt Udsolgt

Slotte og herregårde i Danmark

På Hotel.dk kan du finde et stort udbud af de eksklusive slotte og herregårde i Danmark.


På de danske slotshoteller, herregårde og godser overnatter du i smukke omgivelser tæt på skov og parker rundt omkring i det danske land. Med en sådan overnatning får man også et indblik i den danske historie og kultur, der i høj grad er velbevaret på slotshotellerne.


Et besøg på en af Danmarks slotte eller herregårde er naturligvis oplagt til jer der rejser som par, da de smukke omgivelser er ideelle til den romantiske ferie. En overnatning på et slot vil dog også være til glæde for jer der rejser som familie, da børnene helt sikkert vil elske at gå på opdagelse i værelserne med knirkende gulve og høre spøgelses-historierne, der ofte er en del af et slotsbesøg. Det er mange steder muligt at bestille et familieværelse, og på nogle slotte må man tilmed have kæledyr med.


Med slottet som base, kan man besøge de lokale attraktioner. Liselund Slot i Vordingborg, og mange andre af de slotte du finder overnatning på, tilbyder også kulinariske oplevelser i deres tilknyttede restauranter, hvor middagen kan nydes i elegante omgivelser.


Danmark har rigtig mange slotte, der byder på luxuriøse og eventyrlige ophold. På trods af de gamle bygninger og omgivelsernes historie, har mange af slottene moderne faciliteter og trådløst internet på værelserne. Leder man efter en anderledes lokation til et erhvervsarrangement, tilbyder flere slotte og herregårde desuden moderne møde- og konferencefaciliteter


Nogle slotte, som Kokkedal Slot i Hørsholm nord for København, tilbyder overnatning i brudesuiter med udsigt over slotshaven.

En slotsferie kan være udgangspunkt for mange gode ferieminder, man vil huske som noget særligt i mange år.