Hoteller. Overnatning. Hotel.dk

Kroer i Danmark

Tag på kroophold i Danmark

Book et skønt weekendophold på en kro

Danmark er kendt for sine mange kroer, der tilbyder ophold med personlig service og det traditionelle krokøkken.


Romantisk weekend med en kroferie

Book et kroophold, der kan danne ramme for en romantisk ferie.

Kroophold i hyggelige og familiære omgivelser

På Hotel.dk kan du finde et stort udbud af de charmerende kroer i Danmark. De hyggelige danske kroer ligger rundt omkring i landet uden for de større byer. Med et kroophold kan du forvente overnatning i hyggelige omgivelser, hvor du spiser og sover godt. På mange kroer kommer du tættere på værtsparret og kan ofte opleve en familiær stemning, der normalt ikke findes på et hotel.


En del af kroernes særpræg er, at værtsparret agerer guider til lokalområdet. Kroerne har ofte aftaler med attraktioner og seværdigheder i lokalområdet, som gæsterne får glæde af. Det kan eksempelvis være Green-fee aftaler med lokale golfklubber.


De danske kroer kan være af forskellig størrelser og standard. Nogle er istandsat med mange værelser og moderne faciliteter, mens andre er mindre og mere hjemlige. Til enhver kro hører selvfølgelig ikke bare overnatning, men også krokøkkenet, som ofte byder på god, traditionel dansk mad og egnsspecialiteter, som kan nydes i de hyggelige omgivelser.


Ofte vil man også kunne nyde en drink i krostuen eller jagtværelset, som man også finder hos flere kroer.


Nogle kroer byder også på wellness faciliteter som indendørs pool og spa, eller konference- og mødelokaler, hvis opholdet er af forretningsmæssig karakter. På disse, lidt større, kroer vil man ofte opleve, at der tilbydes det traditionelle krokøkken, men også mad præget af internationale gourmet køkkener.


Nogle slotte, som Kokkedal Slot i Hørsholm nord for København, tilbyder overnatning i brudesuiter med udsigt over slotshaven.

Flere af de danske kroer er en del af Gourmet Ruten, som er en temabaseret sammenslutning af kroer og hoteller. Overnatningsstederne ligger alle placeret i nærheden af naturskønne oplevelser, og tilbyder en 5-retters Gourmet menu med fokus på gode råvarer og gastronomiske oplevelser af høj kvalitet.